ToimitusehdotVerkkokaupan hinnat


Tuotteet veloitetaan tilaushetkellä voimassa olevan hinnan perusteella. Ilmoitetut hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ja toimituskuluja. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24% 

Tilauksen hyväksyminen


Tehtyäsi tilauksen saat tilauksen vahvistusvaiheessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen, jossa on tietoa tilauksen sisällöstä ja hinnoista.

Toimitus


Design Milga 3374030-4 myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Toimituskulut 5,90€/ tilaus.

Toimitusaika: Pyrimme postittamaan 7 arkipäivän sisällä tilauksesta. Design Milga ei ole vastuussa kuljetuksen aikana tapahtuvista vahingoista eikä viivästyksistä, jotka eivät ole myyjän hallittavissa. Tuotteet toimitetaan kirje- tai pakettilähetyksenä riippuen tilauksen lopullisesta koosta.

Sopimuksen katsotaan tulevan voimaan asiakkaan eli sinun ja meidän välillemme vasta, kun tilauksesi on käsitelty ja lähetetty.

Kun sinä asiakkaana teet tilauksen tällä sivustolla, tilauksen tekemällä vakuutat, että

  1. olet täysi-ikäinen ja laillisesti täysivaltainen tekemään sitovan sopimuksen, että
  2. rekisteröitymisen yhteydessä antamissasi henkilötiedoissa ei ole puutteita tai virheitä, ja että
  3. et käytä väärää nimeä tai jonkun toisen henkilön tai tahon nimeä luvatta.

Tilauksen peruuttaminen


Sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa. Maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle. 

Palautuskäytäntö


Design Milga hyväksyy palautukset 14 vuorokauden kuluessa, mikäli tuotteita ei ole käytetty, vaihdettu, eikä muuten käsitelty. Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä ensin sähköpostitse design.milga@gmail.com , jonka jälkeen saat lisäohjeet. Palautusilmoitus on tehtävä 14 päivän sisällä paketin vastaanottamisesta. Tuotteet on palautettava alkuperäispakkauksessaan. 

Rahat myyntikuntoisista tuotteista palautetaan, kun tuotteet ovat saapuneet perille. Lunastamatta jättäminen ei ole palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset. 

Tarkista saapunut lähetys huolellisesti. Vialliset tuotteet pyrimme ensisijaisesti korjaamaan. Jos olet vastaanottanut väärän tuotteen, ota yhteyttä kauppiaaseen 14 päivän sisällä.  Tuotteita ei saa palauttaa kauppaan design-milga.com ilman kaupalta Design Milga etukäteen saatua kirjallista lupaa. Palautuksesta peritään postikulut.

Jos huomaat vastaanottaessasi, että paketti on vaurioitunut, reklamoi siitä heti kuljetusyritykselle ja meille. Muista ottaa  valokuvat vaurioituneesta pakkauksesta. Vaikka tuotteet on pakattu huolellisesti, saattavat ne joskus vahingoittua kuljetuksessa. 


Ylivoimainen este (Force majeure)


Verkkokauppa ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy verkkokaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta.Design Milga

Y-tunnus 3374030-4

90510 Oulu

0407402557

design.milga@gmail.com